Majs- och jalapeñodipp med chorizo
Testa den här kryddstarka rätten som härlig plockmat på din middagsbjudning. Perfekt även som kvällssnacks.
Ingredienser
- 1 påse FINN CRISP Snacks (Valfri smak)
- 200 g crème fraiche
- 1 jalapeño
- 3 msk majs
- 1 tsk salt
- Saften från en halv lime
- 200 g chorizo
Så här gör du
- Hacka jalapeño och majs i en matberedare eller blender. Du kan även använda en kniv till.
- Vispa crème fraîche och lägg ner hackad jalapeñooch majs i den.
- Häll ner limesaft och salt, låt vila i kylen.
- Skiva chorizon i fina skivor.
- Lägg den skivade chorizon i en kall panna och hätta upp till mediumvärme.
- När du ser att fett tränger fram ur korven så kan du vända på dem i pannan. Låt dem steka i en minut.
- Lägg skivad chorizo på dina FINN CRISP snacks och doppa dem i majs- och jalapeñodipp.
Du kanske även gillar