Här är en supergod, enkel och riktigt FINN CRISPig semla att slänga ihop till fettisdagen! Så snabbt, så gott!
Recept och bild: Yvonne (bakalite.se)
Ingredienser
- 8-16 FINN CRISP Original 200 g
- 200 g mandelmassa
- 1 dl mascarpone eller grädde
- 1 tsk kardemumma, färskmalen
- 250 g mascarpone
- ¾ dl florsocker
Så här gör du
1. Riv mandelmassa grovt och lägg i en bunke.
2. Tillsätt grädde och kardemumma, rör till en jämn smet och lägg i en spritspåse.
3. Vispa samman mascarpone och florsocker och lägg i en spritspåse.
4. Smula FINN CRISP i små bitar.
5. Varva FINN CRISP, mandelmassekräm och mascarponekräm i ett glas eller skål.
6. Avsluta med smulat FINN CRISP och servera direkt.