• 4-8 stycken
  • Tillagningstid 15 minuter

    Mitt betyg:

Här är en supergod, enkel och riktigt FINN CRISPig semla att slänga ihop till fettisdagen! Så snabbt, så gott!

Recept och bild: Yvonne (bakalite.se)

Ingredienser
  • 8-16 FINN CRISP Original 200 g
  • 200 g mandelmassa
  • 1 dl mascarpone eller grädde
  • 1 tsk kardemumma, färskmalen
  • 250 g mascarpone
  • ¾ dl florsocker
Så här gör du

1. Riv mandelmassa grovt och lägg i en bunke.
2. Tillsätt grädde och kardemumma, rör till en jämn smet och lägg i en spritspåse.
3. Vispa samman mascarpone och florsocker och lägg i en spritspåse.
4. Smula FINN CRISP i små bitar. 
5. Varva FINN CRISP, mandelmassekräm och mascarponekräm i ett glas eller skål.
6. Avsluta med smulat FINN CRISP och servera direkt.