Tävlingsvillkor

1. Tävlingen pågår från den 21 maj 2024 till och med den 31 maj 2024. Bara bidrag som inkommit under de datum som tävlingen pågår kommer att tas med i uttagningen av vinnare. Tävlingsbidrag måste ha inkommit senast vid midnatt 31 maj 2023 för att vara giltiga.

2. Arrangör är Lantmännen Cerealia AB, Box 30192, SE-104 24 Stockholm. Vid eventuella frågor kontakta Lantmännen Cerealias via e-mail: konsumentkontakt.cerealia@lantmannen.com eller tel: 020-84 84 84.

3. Tävlingen är öppen för personer som är 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Anställda eller representanter för Lantmännen Cerealia AB eller deras familjer får inte delta i denna tävling.

4. De tävlande ska kommentera sin favoritsmak på FINN CRISP Snacks samt motivera varför det är favoritsmaken i kommentarsfältet under tävlingsinlägget.

5. De två vinnarna av tävlingen vinner varsin afterwork-box (innehållande 1 FINN CRISP Snacks samt två alkoholfria öl) samt varsin FINN CRISP-brassestol till ett värde av ca 400:-.

6. Varje deltagare kan enbart delta och vinna en gång under hela tävlingens gång.

7. Det är inte nödvändigt att köpa något för att delta i tävlingen.

8. Lantmännen Cerealia AB ansvarar inte för borttagna, skadade eller ogiltiga digitala/elektroniska bidrag och dessa kommer inte att godtas i tävlingen.

9. Vinnande bidrag kommer att utses av en jury bestående av representanter från Lantmännen Cerealia AB. Juryns beslut kan inte överklagas.

10. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

11. Vinnarna meddelas personligen av Lantmännen Cerealia AB. Vinnaren meddelas senast den 15 juni 2024. 

13. Deltagarnas personuppgifter kommer att användas i syfte att genomföra tävlingen, vilket bl.a. Innefattar administration av anmälningar, offentliggörande av vinnaren, information till vinnaren om vinsterna och distribution av vinster. Lantmännen Cerealia kommer att behandla deltagarnas kontaktuppgifter och tävlingsbidrag för ändamålet att administrera tävlingen. Läs mer om vår behandling av dina personuppgifter och om dina rättigheter i vår integritetpolicy.

14. Priser kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter. För det fall den i punkt 5 angivna produktvinsten inte är tillgänglig, har Lantmännen Cerealia rätt att ersätta vinsten med en alternativ produkt som har motsvarande värde.

15. Genom att delta i tävlingen godkänner deltagaren dessa villkor.