Skagen- och äggsmörgås

  • Antal: 4 portioner
  • Tillagningstid 20 minuter

    Mitt betyg:

    3,1/5 baserad på 1427 röster.

Sommarklassiker som passer utmärkt om du vill få lite picnickänsla på frukosten.

Ingredienser
  • 4 skivor FINN CRISP Original
  • 200 g tinade räkor
  • 1 msk majonnäs
  • 1 msk gräddfil
  • 1 msk hackad dill
  • 1 tsk citronjuice
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 4 ägg
  • Smör
Så här gör du
  1. Blanda räkorna med majonnäs, gräddfil, dill och citronjuicen. Krydda med salt och peppar.
  2. Koka ägg och skala dem. Skiva äggen
  3. Bred knäckebrödet med smör.
  4. Lägg äggskivorna på knäckebrödet och lägg skagenröran på dem. Garnera med dillkvistar.