Äggsallad med rågtopping
Enkelt pålägg som passa jättebra på smörgåsbordet.
Ingredienser
- 5 skivor FINN CRISP Original
- 5 ägg
- 2 msk tärnad selleri
- 1 msk hackad rödlök
- 2 msk olivolja
- 1 msk hackad gräslök
- 1 tsk vitvinsvinäger
- 100g crème fraiche
- Salt
- Vitpeppar
- 100g lax- eller forellrom
Så här gör du
- Bryt FINN CRISPs runda knäckebröd i fyra delar.
- Koka äggen och skala dem. Lägg äggen i en skål och mosa dem med en gaffel. Häll sedan i selleri, rödlök, olja, gräslök och vitvinsvinäger.
- Avsluta med att röra ner äggblandningen i crème fraiche. Salta och peppra efter tycke och smak.
- Lägg sedan äggsalladen på knäckebröd och garnera med rom.
Du kanske även gillar